Instant Gaming EU
 
 

Köp Goblins of Elderstone

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg upp en stad bara för troll i Goblins of Elderstone. I detta unika hantverk och stadsbyggare kan du leda en stam av troll för att skapa den bästa staden i världen - om du kan få dem att samarbeta.



    Börja med en liten goblinstam och låt ditt folk växa. Med hjälp av fri form av stadsbyggnad bestämmer du hur du vill att din bosättning ska växa. Goblins är de oorganiserade och kreativa varelser de är, så förvänta dig inte att dina byggnader ska byggas i prydliga rader, men du kommer att se dina invånare förbinda dem med olika vägar och broar.



    Håll dina goblins sysselsatta med jobb. Låt dem leta efter, samla in, pyssla, handla eller stjäla det de behöver. Använd upp till 30 olika resurser för att bygga upp din stam. Du måste också hålla de andra goblinstammarna i schack med hot, diplomati och ibland lite fokuserat våld.



    Välj mellan att skapa ett handelsimperium, en civilisation baserad på tro eller en krigisk ras som kommer att erövra och plundra andra nationer. Hantera andra raser och få till och med gudarna själva att darra inför din makt. Inom kort kommer ingen att se på er som en ras av veklingar igen! Bygg upp ditt imperium i Goblins of Elderstone!

    Läs mer

    De bästa priserna för Goblins of Elderstone

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Goblins of Elderstone

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev