Eneba COM
 
 

Köp Astrea: Six-Sided Oracles

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rensa bort en ond gudom från korruptionen med hjälp av kortlekar och tärningar! Astrea: Six-Sided Oracle är ett roguelike-rollspel med kortlekar där du tar dig fram genom ruinerna av en forntida civilisation på ett uppdrag av gudomlig barmhärtighet. Crimson Dawn Cataclysm har kommit ner från himlen och förstört din civilisation och korrumperat ditt folk. Som Oracle faller det på dig att förlösa dem och rädda det som är kvar av världen.



    Välj en av sex Oracles att spela, var och en med unika färdigheter och krafter. Använd en kortlek med olika typer av tärningar för att rena horder av fiender och slutföra ditt uppdrag. Du kan välja att bygga en kortlek av olika typer av tärningar. Vissa är säkra och pålitliga men ger mindre skada. Vissa är mycket riskabla men har kraftfulla effekter. Eller så kan du välja ett balanserat tillvägagångssätt.



    Ta dig fram genom kartan och möt olika fiender och bossar. Välj din strategi - ska du rena dina fiender för att stoppa dem utan att döda, eller ska du korrumpera dig själv för att släppa loss nya krafter? Välj Star Blessings för att stödja din taktik med passiva förmågor. Du kan också kalla på Sentinels som gör sina egna tärningskast för att hjälpa dig i strid.



    Din resa som orakel börjar nu. Stig in i den magiska världen av Astrea: Six-Sided Oracles.

    Läs mer

    De bästa priserna för Astrea Six Sided Oracles

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Astrea: Six-Sided Oracles

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev