Instant Gaming EU
 
 

Köp ProtoCorgi

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rädda världen som den sötaste robothunden någonsin i ProtoCorgi. Ett skottspel i retro-pixelstil där du spelar som Bullet, en C3-klassig cybernetisk Corgi på ett rymdsök för att hitta din saknade vetenskapsman som äger dig. Var beredd på att skjuta, flyga, skälla och vara en alltigenom snäll hund när du möter våg efter våg av fiender och bossar som tjänar din nemesis, Nixie.



    Välj din svårighetsgrad, från "Pup" till "Ultra Nightmare"-läge. Välj mellan upp till 27 vapenkombinationer, inklusive en kraftfull skäll som du kan anpassa. Skjut kulor, lasrar och missiler, eller till och med en flora av närstridsattacker för att hamra dina fiender. Du kan också utplåna hela skärmen med hjälp av tre superattacker som du kan förstärka.



    Om du är typen som gillar att tävla kan du se hur du kan mäta dig med andra spelare på en internationell topplista. Eller använd skaparen i spelet för att skapa dina egna nivåer som du kan dela med andra.



    Gör dig redo att kämpa för din herre som en bra hund ska göra. Bli den bästa "snälla pojken" i hela universum med ProtoCorgi.

    Läs mer

    De bästa priserna för ProtoCorgi

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om ProtoCorgi

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev