Instant Gaming EU
 
 

Köp Roboquest

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fortsätt att kämpa för det goda i postapokalypsen i Roboquest, ett skämtspel där du spelar som en nyvaken guardian mech som kämpar mot horder av onda robotar.



    Skapa ditt eget bygge av guardian. Välj mellan flera karaktärsklasser, bland annat sådana som låter dig använda drönare eller raketkastare, eller smyga in i områden som en ninja innan du levererar en massiv attack.



    Som ett Rogue-lite-spel skjuter du dig fram genom slumpmässigt genererade kartor, var och en med ett annat tema. Varje nivå är en ny nivå när du springer och skjuter dig fram genom blastereld från en armé av fienderobotar. Gör dig redo att bemästra varje stridsmekanism och situation, men förbered dig också på att dö. Om du blir besegrad kommer du att återvända till ditt basläger för att återhämta dig.



    Under varje körning kan du samla in skiftnycklar från omgivningen och använda dessa för att lägga till bestående uppgraderingar till din karaktär när du är i ditt basläger. Du kan också låsa upp spelelement som ger dig en fördel när du går djupare in i varje nivå.



    Slutligen kan du på Roboquest slåss tillsammans med en vän genom samarbetsläge online. Arbeta tillsammans för att avancera ännu längre i spelet och förbättra dina byggen. Hitta källan till dessa onda robotar och vad de vaktar så att du kan göra slut på dem alla för gott.

    Läs mer

    De bästa priserna för Roboquest

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Roboquest

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev