Instant Gaming EU
 
 

Köp Moviehouse

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du någonsin har velat göra en storfilm med ditt eget produktionsbolag har du nu chansen. Moviehouse är en simulator där du skriver ett manus, finansierar en produktion, anlitar talanger och spelar in en film. Miljoner i biljettintäkter och filmpris väntar.



    Börja med att skapa ditt eget lilla filmteam och spela in kortfilmer för att visa dem i tävlingar. När du väl har fått lite uppmärksamhet som en skicklig filmskapare kan du börja gå in på den stora banan.



    Bygg upp ditt team genom att anställa regissörer och manusförfattare. Höj nivån på deras förmågor allteftersom du producerar filmer. Undersök teknik som kan ge dig ett försprång i denna mördande bransch. Börja sedan göra filmer i de genrer du vill ha: actionfilmer, komedieromaner, skräckfilmer eller en helt egen stil.



    Eftersom alla dina filmer inte kommer att bli succéer och väl mottagna av kritikerna måste du hitta en balans mellan att vara en kritisk favorit och en massmarknadssuccé. Men när du väl vet hur det går till kan du delta i filmfester och bli nominerad till priser, eller börja skapa prequels, franchises och hela filmuniversum. I Moviehouse bestämmer du själv vad du ska göra med ditt produktionsbolag, så börja filma!

    Läs mer

    De bästa priserna för Moviehouse

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Moviehouse

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev