Instant Gaming EU
 
 

Köp Cartridge Defense

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cartridge Defense är ett tornförsvarsspel som utspelar sig i en cyberpunkig framtid. Samla kort (som kallas cartridge) för att få försvar som hjälper dig att stoppa en robotinvasion. Använd Cartridges för att tillkalla torn, tillämpa uppgraderingar, använda förmågor och mycket mer.



    Mördarrobotinvasionen är här! Du måste använda alla försvar som står till ditt förfogande för att hålla dem i schack. Placera ut torn för att skapa en labyrint för att fördröja dem. Ordna dina försvar för att prioritera de farligaste typerna av fiender. Förstör robotar och plocka upp alla slags droppar som hjälper dig att uppgradera ditt fäste.



    Samla upp till 300 olika kort och välj mellan 9 olika typer av torn. Uppgradera dina torn för att se till att de håller stånd mot våg efter våg av robotar. Kämpa mot en slumpmässigt genererad spawn som kommer att testa din förmåga att anpassa dig. Samla byte i form av målsystem, användbara föremål och upplåsbara kort. Spela i 33 olika nivåer över fem zoner och testa dina förmågor mot roguelike-läget och Endless-läget. Cartridge Defense har allt du kan önska dig i ett tornförsvarsspel, så gör dig redo att befria framtiden från några robotar!

    Läs mer

    De bästa priserna för Cartridge Defense

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cartridge Defense

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev