Instant Gaming EU
 
 

Köp Brotato

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    När ett rymdskepp kraschar på en utomjordisk planet ska dess ensamma överlevare göra livet för de onda utomjordingarna där till ett helvete. Brotato är en actionfylld skottlossning med en ensam potatiskommendant som är beväpnad till tänderna och redo att slakta. Som den legendariska potatiskrigaren måste du överleva tillräckligt länge på den fientliga planeten för att vännerna ska komma till undsättning.

    Brotato handlar om snabb eldstrid. Varje körning kan göras på bara 30 minuter med vågor av fiender som varar mellan 20 och 90 sekunder. Brotato kan hantera sex vapen samtidigt och använda autofire. Alternativt kan du sikta manuellt på dina vapen för riktad förstörelse.

    Anpassa en karaktärsbyggnad med hjälp av egenskaper och utrustning som du samlar in. Köp föremål från butiker mellan striderna. Välj mellan egenskaper som crazy, lucky, mage och mycket mer. Använd vapen som gevär, raketkastare, eldkastare och till och med träpinnar. Och om du vill ha mer utmaning kan du justera alternativen i spelet för att öka fiendens hälsa och hastighet. Det är all den action du kan önska dig från en heroisk potatis. Gör dig redo för Brotato!

    Läs mer

    De bästa priserna för Brotato

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Brotato

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev