Instant Gaming EU
 
 

Köp Dig or Die

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Du har precis landat på en främmande planet där allt vill döda dig. Välkommen till Dig or Die, ett överlevnadsspel i sandlådan där du måste skapa för att överleva.



    Du är en representant för CRAFT & Co. som försörjer sig på att sälja automatiska vapensystem till rymdkolonier, när en olycka gör att du blir strandsatt på en fientlig planet. Under dagtid måste du utforska, samla resurser, bygga upp försvar och förbereda dig för ett angrepp. För när natten faller kommer monstren och gör allt de kan för att ta dig!



    Dig or Die kastar dig rakt in i händelsernas centrum. Du måste snabbt gräva efter mineraler, få resurser från växter och dräpa några monster och bossar för att få bättre utrustning. Sätt upp murar, torn och andra försvar innan natten faller. Du utforskar en global realtidssimulering med verkliga vädersystem och fysik - om du bygger dina försvar fel kan de kollapsa precis när du behöver dem. Monstren som kommer är smarta och kommer att förstöra dina murar om de inte kan ta sig förbi dem. Om du kan hålla ut kan du bygga en raket för att äntligen fly.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dig or Die

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dig or Die

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev