Eneba COM
 
 

Köp Stardeus

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg en koloni i en avlägsen region i rymden som en kännande AI i Stardeus, ett strategispel som bygger upp baser och är inspirerat av Rimworld och Factorio. Med din armé av drönare och din besättning av mänskliga kolonister måste du förvandla ett vrakat rymdskepp till ett blomstrande samhälle, oavsett vad som krävs.



    Ett nödläge har drabbat ditt stjärnskepp. Du måste använda dina drönare för att reparera de katastrofala skadorna på ditt skepp innan din övervintrande mänskliga besättning dör. Med hjälp av dina begränsade resurser måste du återanvända, reparera och återuppbygga ditt sviktande skepp. Med tillräckligt med tid kan du bygga det enligt din egen design och vara noga med att balansera livsuppehållande system, värme och syre för att hålla dina människor vid liv.



    När dina kolonister är vakna kan du omedelbart sätta dem i arbete. Låt dem utforska djupa rymden och upptäcka nya världar att exploatera. Forska fram avancerad teknik för att bättre överleva den hårda miljön du befinner dig i. Slutligen ska du försvara dig mot alla slags hot - invasiva utomjordiska arter, rymdpirater och slumpmässiga händelser som bestäms av spelet.



    Kommer du att vara en välvillig maskingud eller en tyrann av järn? Du får välja i Stardeus.

    Läs mer

    De bästa priserna för Stardeus

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Stardeus

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev