Instant Gaming EU
 
 

Köp Endoparasitic

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Endoparasitic är ett actionspel där du redan från början hamnar i en fruktansvärd situation: alla utom en av dina lemmar har slitits av och du lever med en utomjordisk parasit i din kropp. På något sätt måste du krypa genom din forskningsanläggning med en enda arm, slåss mot muterade varelser, bevara din forskning och framför allt överleva.



    Kontrollen i Endoparasitic är extremt enkel - allt styrs med musen. Precis som en enda arm måste du göra allting manuellt med hjälp av denna kontroll. Du måste röra dig runt, plocka upp vapen, sikta, skjuta och ladda om helt enahanda.



    För att överleva måste du krypa smygande genom flera sektioner och undvika monster som snabbt kommer att omringa dig om du blir påkommen. Om du blir upptäckt måste du slåss mot varelserna med hjälp av din arm, dina vapen och ditt förstånd. Din hälsobalken mäts av den sträcka som parasiten har att färdas till din hjärna, så du måste ofta hitta och använda olika serum för att förlänga ditt liv. Samla fyra typer av vapen och slåss mot hemska bossar i din strävan att skydda frukterna av ditt hårda arbete. Endoparasitic är en kort men gräslig actionupplevelse som inte är något för de svaga.

    Läs mer

    De bästa priserna för Endoparasitic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Endoparasitic

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev