Instant Gaming EU
 
 

Köp Monster Prom 3: Monster Roadtrip

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Förbered dig på en monstruöst rolig semester i Monster Prom 3: Monster Roadtrip. Monster Roadtrip är en uppföljare till den visuella romanen och dejtingspelet Monster Prom och tar dig med på en resa till olika exotiska platser där du träffar roliga karaktärer och får en chans till kärlek.



    Ännu en gång får du uppleva den bekanta konststilen från Monster Prom och samma respektlösa humor. Du och fyra av dina vänner gör en bilresa tillsammans och stöter på alla möjliga knasiga situationer. Dina beslut kommer att avgöra utgången av din resa - gör du rätt så når du en av flera exotiska platser som du har drömt om.



    På vägen möter ni flera liftare som ni kan ta med er på resan. Umgås med mer än 10 nya karaktärer och om du spelar dina kort rätt kanske du till och med får en dejt med en av dem. Håll också utkik efter flera återkommande karaktärer från de tidigare spelen.



    Monster Prom 3: Monster Roadtrip Är också ett samarbetsspel med överlevnadsmekanik. Du har inte massor av resurser till att börja med, så du och dina vänner måste samarbeta för att hålla roadtrippen igång. Kommer ni att få den perfekta semestern, eller kommer ni att hamna vilse i vildmarken? Det är helt och hållet upp till dig!

    Läs mer

    De bästa priserna för Monster Prom 3 Monster Roadtrip

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Monster Prom 3: Monster Roadtrip

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev