Instant Gaming EU
 
 

Köp PixelJunk Eden

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det hyllade plattformsspelet från PSN kommer till PC! PixelJunk Eden har nya funktioner och kontroller som skiljer det från originalet.



    I PixelJunk Eden spelar du en varelse som kallas "Grimp" som kan hoppa och fästa sig vid växter. Du måste resa genom flera trädgårdar som består av främmande växter för att samla in föremål som kallas Spectra. För att få dem måste du aktivera olika frön som blir till strukturer som du kan klättra på.



    För att aktivera dessa frön måste du samla in pollen från fiender som du träffar. Samla tillräckligt mycket för att få trädgården att växa och förändras framför dina ögon. Ju längre du kan hålla dig i luften, desto mer pollen kan du samla in.



    Varje trädgård du besöker har en unik utmaning som du måste möta. Flyta genom luften i noll-G, bli teleporterad till ett spegeluniversum och ta tag i ett löv när du blåser av vinden. Njut av en fantastisk blandning av grafik och soundtrack när du vandrar genom 15 trädgårdar fyllda med underbara växter. Som en extra fördel för datorn kan du ladda om från den senaste Spectra du hittade. Gör dig redo för att ge liv åt fantastiska trädgårdar från andra världar i PixelJunk Eden..

    Läs mer

    De bästa priserna för PixelJunk Eden

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om PixelJunk Eden

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev