Instant Gaming EU
 
 

Köp Euro Truck Simulator 2 - Iberia

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Euro Truck Simulator 2 - Iberia är en DLC med en kartutvidgning för Euro Truck Simulator 2. Det är den sjunde kartan i DLC med kartutvidgningar. Expansionen ger spelet en ny dimension genom att introducera den iberiska halvöns fantastiska landskap och rika historia. Genom att lägga till länderna Spanien och Portugal ger expansionen spelarna möjlighet att köra genom skiftande landskap, från halvtorra sydöstra öknar till gröna barrskogar.



    Iberias kulturella rikedom och varierande arkitektoniska stilar genomsyrar hela spelet. När spelarna navigerar genom de livliga gatorna i Barcelona, de gamla stenstrukturerna i Porto eller den majestätiska stålindustrin i Bilbao upplever de den unika blandningen av kultur, historia och industri som definierar Iberia. Spelet fångar på ett vackert sätt essensen av dessa städer, deras ikoniska landmärken och den omgivande landsbygden.



    När det gäller spelet håller Euro Truck Simulator 2 - Iberia samma höga standard som sina föregångare. Körfysiken är realistisk, fordonsanpassningen är djupgående och det ekonomiska systemet är intrikat. Iberia-expansionen bygger vidare på denna solida grund genom att introducera nya utmaningar och ett brett utbud av gods att transportera.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Euro Truck Simulator 2

    De bästa priserna för Euro Truck Simulator 2 Iberia

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Euro Truck Simulator 2 - Iberia

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev