Instant Gaming EU
 
 

Köp Trolley Problem, Inc.

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Trolley Problem, Inc. är ett berättande videospel för spelare som vill utmana sin moraliska kompass genom att göra svåra val med långtgående konsekvenser. Spelarna tar på sig rollerna som toppchefer på Trolley Problem, Inc., världens största etiska tillverkningsföretag. Spelet ställer upp tankeexperiment som spelarna måste räkna ut för att fatta beslut om hur företaget ska drivas och produkterna skapas på ett etiskt och ansvarsfullt sätt.



    Spelarna presenteras för två hemska svar och ombeds att välja mellan dem; dessa val kommer att forma inte bara din karaktärs karriär på Trolley Problem, Inc., utan också hur han/hon interagerar med andra karaktärer inom företaget när de strävar tillsammans mot gemensamma mål samtidigt som de ställs inför personliga dilemman som är unika för varje uppdrag i handlingen. I varje steg av beslutsfattandet - från att välja vilka projekt eller initiativ som ska få finansiering, utveckla nya idéer eller policyer som syftar till att minska negativa effekter på lokalsamhällen, eller lösa komplexa moraliska problem mellan flera parter - måste spelarna bestämma vilken riktning som bäst tjänar både företagets intressen och det individuella samvetet.



    Den centrala mekaniken fokuserar till stor del på att upprätthålla vänskap och harmoni mellan medarbetare samtidigt som man försöker göra professionella framsteg inom företaget. Denna balans påverkar resultaten och ger belöningar under spelets gång beroende på spelarens ledarstil som väljs under förhandlingsrundorna. Med en genomtänkt, smart berättelse och ett interaktivt system för beslutsfattande ger Trolley Problem, Inc. spelarna en engagerande och tankeväckande upplevelse. Oavsett om du är en casual eller hardcore spelare som gillar etiska dilemman och moraliska pussel som presenteras i en företagsmiljö, är Trolley Problem, Inc. det perfekta spelet för att utmana ditt tänkande samtidigt som du har kul att spela.

    Läs mer

    De bästa priserna för Trolley Problem, Inc.

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Trolley Problem, Inc.

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev