Instant Gaming EU
 
 

Köp Meet Your Maker

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Världen håller på att dö och som Chimeras väktare är det din uppgift att samla in genetiskt material för att rädda livet på jorden. I Meet Your Maker måste du bygga en utpost för att förhindra att ditt genmaterial stjäls av andra spelare samtidigt som du försöker plundra deras utposter för att samla in mer.



    Det här förstapersons-spelet utspelar sig i en värld som helt och hållet skapats av spelarna. Du har tillgång till ett brett utbud av tillgångar för att bygga din utpost från grunden, inklusive block, fällor och till och med vakter. Du måste utforma och bygga en fungerande utpost för att skydda din Genmat. Anpassa dina fällor, bestäm vilka vägar dina vakter ska patrullera och skapa en labyrintisk design av rum och korridorer som leder alla angripare till en säker död. Tanken är att göra din utpost ointaglig för fiendens infiltration, men det kommer inte att bli en lätt uppgift. När ditt försvar väl är klart kommer du att kunna plundra fiendens utposter för att stjäla Genmat från dem.



    Du kan uppgradera din utpost utöver den ursprungliga utformningen när som helst i Make Your Maker förutsatt att du har tillräckligt med resurser. Genmat som du samlar in kan användas för att förbättra din utpost, fällorna, vakterna och till och med utrustningen och vapnen som du kommer att använda när du gör räder. Om någon angripare hamnar död i din utpost kan du dessutom samla in deras skallar för ytterligare material och uppgraderingar.



    Meet Your Maker kombinerar byggmekanik och action för att leverera en unik upplevelse i ett postapokalyptiskt universum.

    Läs mer

    De bästa priserna för Meet Your Maker

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Meet Your Maker

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev