Eneba COM
 
 

Köp Cafe Owner Simulator

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cafe Owner Simulator är ett unikt spel för spelare som vill uppleva hur det är att äga och driva ett eget kafé. Spelarna kan anpassa sitt café med möbler, dekorationer, personal och rätter för att ge det känslan av en riktig restaurang. De kan också välja mellan olika platser i spelet - från en strandresort på Hawaii till ett gathörn i centrala New York. När de går igenom nivåerna måste spelarna nå vissa mål genom att servera kunderna snabbt och effektivt samtidigt som de hanterar sin tid klokt.



    I Cafe Owner Simulator måste spelarna fatta strategiska beslut om hur mycket pengar de ska spendera på ingredienser, hur många anställda de behöver och vilka menyalternativ som kommer att locka fler kunder. De kommer också att ha alternativ som att vara värd för levande musikevenemang eller lansera marknadsföringskampanjer för att få folk att komma tillbaka för mer. Genom att öka vinsten över tid kan spelarna uppgradera sin anläggning med bättre möbler eller investera i att utöka dess storlek. I slutändan handlar framgång som företagare om att hålla ett öga på slutresultatet.



    Cafe Owner Simulator Spelet innehåller också olika funktioner som ger nya utmaningar på varje nivå, t.ex. väderförhållanden som påverkar kundtillströmningen eller till och med matförgiftningskatastrofer som kräver snabb problemlösningsförmåga. När spelarna visar sig vara duktiga ägare låser de upp nya restauranger runt om i världen - och bjuds in till en värld av internationell caféverksamhet. Cafe Owner Simulator är ett engagerande och spännande spel som ger spelarna en unik möjlighet att bli den virtuella ägaren av sitt eget café.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cafe Owner Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Cafe Owner Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev