Eneba COM
 
 

Köp Autonauts vs Piratebots

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Autonauts vs Piratebots är ett actionfyllt arkadskjutspel som utvecklats av State of Play Games. Spelet utspelar sig i en avlägsen framtid och ställer dig mot en hord av ondskefulla robotar som kallas Piratebots och som är fast beslutna att förstöra din planet. Som "Autonauts" är ditt uppdrag att ta kontroll över kraftfulla autonoma drönare och eliminera fiendens hot innan det är för sent!



    I Autonauts vs Piratebots består varje nivå av vågor av fiender som måste besegras med hjälp av speciella förmågor som är unika för din drönare. När du går igenom varje nivå kommer du att låsa upp nya vapen och uppgraderingar som du kan släppa lös mot fiendens styrkor. På vägen måste du också möta kraftfulla bossar som kräver strategiskt tänkande och snabba reflexer för att besegra.



    Spelet har en levande grafik i kombination med intensivt spelande för en spännande upplevelse som fans av arkadskjutare säkert kommer att gilla. Dessutom innehåller Autonauts vs Piratebots online leaderboards så att spelarna kan utmana sina vänner för att få skrytpriser samt dagliga utmaningar som belönar spelarna med bonuspoäng när de klarar av dem.

    Läs mer

    De bästa priserna för Autonauts vs Piratebots

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Autonauts vs Piratebots

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev