Instant Gaming EU
 
 

Köp Army Men: Toys in Space

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Army Men: Toys in Space är ett videospel som utvecklas av The 3DO Company och publiceras av 2K. Spelet handlar om en hord utomjordiska leksaker som har invaderat jorden och som har värvat Tan Army för att hjälpa dem att erövra galaxen. Universums öde vilar på axlarna av en heroisk grön plastsoldat vid namn Sarge.



    Army Men: Toys in Space Innehåller 17 nivåer, var och en med sina egna unika utmaningar och fiender att övervinna. Spelarna måste guida Sarge genom en mängd olika miljöer, bland annat en rymdstation, ett utomjordiskt moderskepp och en planets yta. Längs vägen kan Sarge samla in power-ups, ammunition och hälsopaket som hjälper honom i sitt uppdrag. Ett utmärkande drag i Army Men: Toys in Space är dess uppmärksamhet på detaljer. Miljöerna i spelet är mycket detaljerade, med imponerande texturer och ljuseffekter som ger dem liv. Spelet har också en mängd olika vapen som spelarna kan använda, bland annat en eldkastare, en granatkastare och ett krypskyttegevär, var och en med sina egna styrkor och svagheter. Fiendens AI är också ganska imponerande, där varje typ av fiende uppvisar unika beteenden och attackmönster.



    Sammanfattningsvis är Army Men: Toys in Space ett roligt och engagerande tredjepersonsspel med stor uppmärksamhet på detaljer och en mängd olika vapen och fiender som håller spelarna engagerade. Oavsett om du är ett fan av Army Men-serien eller bara letar efter ett bra skjutspel är Army Men: Toys in Space definitivt värt att spela.

    Läs mer

    De bästa priserna för Army Men Toys in Space

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Army Men: Toys in Space

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev