Instant Gaming EU
 
 

Köp DragoDino

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    DragoDino är ett 2D-plattformsspel utvecklat av TealRocks Studio och publicerat av Plug In Digital. Det här indie-spelet följer historien om Bob, en DragoDino, på ett uppdrag att rädda sitt ägg som fastnat i toppen av ett gigantiskt träd. Spelet erbjuder spelarna ett spännande äventyr genom skogsriket när de ger sig ut på denna utmanande uppgift.



    DragoDino Innehåller tio vackert utformade nivåer med varierande utmaningar som spelarna måste klara av för att komma vidare. Varje nivå presenterar en unik uppsättning hinder, allt från förrädiska hopp till våldsamma fiender, som spelarna måste övervinna för att komma vidare. Dessutom har spelets design en skarp, färgglad grafik som är lätt att se och som kompletterar det uppslukande spelet perfekt. Spelarna får en mycket responsiv och intuitiv kontroll som gör att spelet blir en trevlig och smidig upplevelse. De kan använda sig av karaktärens unika förmågor som att flyga, eldandas och rusa för att navigera genom nivåerna, vilket gör det både roligt och engagerande. För att ytterligare förbättra spelupplevelsen har spelet också många dolda hemligheter och samlarobjekt som spelarna kan upptäcka, vilket ger ett extra djup till helhetsupplevelsen.



    På det hela taget är DragoDino ett utmärkt spel som ger spelarna en både uppslukande och spännande spelupplevelse. Spelets välgjorda design, tillsammans med intuitiva kontroller och en rik historia, garanterar att spelarna kommer att få många timmars underhållning och utmaningar. Det är en perfekt titel för både erfarna och nya spelare, och det är definitivt värt att kolla in för alla som letar efter en unik och engagerande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för DragoDino

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om DragoDino

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev