Instant Gaming EU
 
 

Köp CarX Drift Racing Online

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    CarX Drift Racing Online är ett simuleringsspel som utvecklats och publicerats av CarX Technologies. Spelet släpptes 2017 till Microsoft Windows och senare till PlayStation 4 och Xbox One.



    I CarX Drift Racing Online tar spelarna kontroll över olika sportbilar och tävlar i drifting races mot andra spelare. Spelet erbjuder en mängd olika spellägen, bland annat soloutmaningar, flerspelarlägen online och spökläge.



    Spelet i CarX Drift Racing Online handlar helt och hållet om drifting. Spelarna måste behärska konsten att driva genom snäva kurvor genom att kontrollera bilens vinkel, hastighet och bromsar. Spelet innehåller också en mängd olika banor som alla erbjuder unika utmaningar, hörn och möjligheter till drifting.



    Grafiken i CarX Drift Racing Online är imponerande, med realistiska bilmodeller och fantastiska miljöer. Ljuddesignen är också anmärkningsvärd, med motorljud och däckskrik som förstärker spelets uppslukande upplevelse.



    Spelet har ett omfattande anpassningssystem som gör att spelarna kan justera bilens prestanda och utseende efter eget tycke och smak. Spelet erbjuder också ett progressionssystem där spelarna tjänar erfarenhetspoäng och spelvaluta för att låsa upp nya bilar, delar och spellägen.



    En av de unika funktionerna i CarX Drift Racing Online är spökläget. I spelet kan spelarna spela in sina bästa drifter och sedan tävla mot andra spelares spökbilar. Det här läget tillför ett tävlingsmoment och låter spelarna lära sig av varandra för att förbättra sina driftingkunskaper.



    På det hela taget är CarX Drift Racing Online ett underhållande och utmanande racingspel som erbjuder en uppslukande driftingupplevelse. Dess imponerande grafik, realistiska ljuddesign och unika spellägen gör det till ett måste för fans av genren.

    Läs mer

    De bästa priserna för CarX Drift Racing Online

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om CarX Drift Racing Online

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev