Instant Gaming EU
 
 

Köp TRAIL OUT

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I TRAIL OUT tar spelaren rollen som en parkvakt som har till uppgift att förvalta och underhålla en nationalpark. Spelet i TRAIL OUT är centrerat kring en avkopplande och uppslukande resa genom olika landskap. Spelet innehåller en kombination av pussellösning och utforskning, där spelarna styr en boll som rullar genom ett naturskönt landskap.



    Grafiken i TRAIL OUT är fantastisk, med livliga färger, vackra landskap och dag- och nattcykler som skapar en känsla av fördjupning och avkoppling. Ljuddesignen är också anmärkningsvärd, med ett lugnande och atmosfäriskt soundtrack som förstärker spelets avslappnande upplevelse.



    En av de unika funktionerna i TRAIL OUT är dess meditationsläge. Spelet erbjuder en mängd olika fridfulla och lugna miljöer där spelarna kan slappna av och varva ner, med lugn och lugn musik som ytterligare förstärker avslappningsupplevelsen.



    Spelet har ett enspelarläge med en mängd olika nivåer, pussel och miljöer att utforska. Dessutom innehåller TRAIL OUT ett tidstestläge där spelarna kan testa sina färdigheter och tävla mot andra spelares höga poäng.



    På det hela taget är TRAIL OUT ett lugnande och avslappnande äventyrsspel som erbjuder en flykt från vardagens stress och hetta. Den fantastiska grafiken, det uppslukande ljudet och meditationsläget gör det till ett måste för spelare som söker en avslappnad och fridfull spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för TRAIL OUT

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om TRAIL OUT

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev