Instant Gaming EU
 
 

Köp Lumencraft

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lumencraft är ett mycket beroendeframkallande skyttespel som smidigt blandar element av basbygge och tornförsvar för att skapa en unik spelupplevelse. I det här spelet har spelarna till uppgift att navigera procedurellt genererade kartor och kampanjnivåer för att gräva och lysa upp mörka hallar, allt medan de möter utmanande fiender och hinder. Det ultimata målet är att hitta det värdefulla Lumen, den enda chansen för mänsklighetens överlevnad.



    Lumencraft skryter med fantastisk grafik och en helt förstörbar miljö som låter spelarna utvinna resurser, bygga strukturer och försvara sin bas mot vågor av fiender. Elementen av tornförsvar kommer in i bilden när spelarna strategiskt måste placera ut olika försvar för att skydda sin bas från allt starkare vågor av fiender. Dessa försvar kan inkludera torn, barrikader och fällor, som alla kan uppgraderas med tiden för att bli ännu mer kraftfulla. En av de mest unika funktionerna i Lumencraft är dess betoning på skicklighetsbaserad strid. Spelarna kan välja mellan en mängd olika vapen, från pistoler till raketkastare, och måste skickligt navigera i terrängen för att söka skydd och undvika fiendens attacker. Spelets rörelsemekanik är smidig och flytande, vilket gör det lätt att undvika inkommande projektiler och slå ut fiender med stil.



    På det hela taget är Lumencraft ett uppslukande och spännande spel som kombinerar en mängd olika spelmekaniker för att skapa en verkligt unik upplevelse. Med sina procedurellt genererade kartor, utmanande fiender och beroendeframkallande spelupplägg kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både casual och hardcore spelare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Lumencraft

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Lumencraft

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev