Instant Gaming EU
 
 

Köp Who Wants To Be A Millionaire

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Who Wants To Be A Millionaire är ett frågesportspel som släppts i olika versioner sedan det skapades 1998. Spelet är baserat på den populära TV-serien med samma namn, där spelarna svarar på flervalsfrågor för att försöka vinna ett storpris på en miljon dollar.



    Spelets spelupplägg går ut på att svara på frågor från olika kategorier, som historia, vetenskap, litteratur och populärkultur. Frågorna blir successivt mer utmanande och spelarna måste tjäna tillräckligt med pengar för att gå vidare till nästa omgång.



    Spelarna har flera livlinor som hjälper dem, till exempel "Fråga publiken", "50:50" och "Ring en vän". Dessa livlinor hjälper spelarna att eliminera felaktiga svar, öka oddsen för att välja rätt svar och få hjälp av en vän.



    Spelets grafik är visuellt imponerande, med animationer och ljudeffekter av hög kvalitet som förbättrar spelarens upplevelse. Spelet har också ett användarvänligt gränssnitt som gör att spelarna enkelt kan navigera i menyer, välja livlinor och svara på frågor.



    Who Wants To Be A Millionaire har sedan dess blivit en klassisk och ikonisk spelshow och har anpassats till olika språk och regioner över hela världen. Spelet har också olika lägen, inklusive lägen för kändisspelare, som bidrar till spelets mångfald och återspelbarhet.



    På det hela taget är Who Wants To Be A Millionaire ett roligt och lärorikt spel som ger en utmanande och engagerande upplevelse. Med sin imponerande grafik, sitt uppslukande spelande och ikoniska varumärke är det ett spel som måste spelas för fans av frågebaserade spel och triviaälskare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Who Wants To Be A Millionaire

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Who Wants To Be A Millionaire

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev