Eneba COM
 
 

Köp Crashday Redline Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Crashday Redline Edition är ett spännande spel utvecklat och publicerat av Moonbyte och 2tainment GmbH. Det ursprungliga Crashday var ett mycket populärt bilspel som släpptes för över 15 år sedan med många unika funktioner som stunts, rivningar, kraschning mot väggar och andra motståndare samt dussintals användbara vapen att välja mellan. Nu återvänder klassikern i uppdaterad form med Crashday: Redline Edition, med nya grafikmöjligheter som gör att alla dessa fantastiska stunts ser ännu bättre ut.



    Det primära läget för Crashday: Redline Edition är racing action online med flera spelare. Spelarna kan utmana varandra i realtid i kaotiska demolition derby-tävlingar eller klassiska mästerskapskretsar runt 9 olika banor - långa kartor fulla av hinder och ramper som du måste köra i högsta hastighet! Stunts garanterar bonuspoäng så det finns ett incitament att visa upp galna manövrar istället för att bara slipa banan raksträcka efter raksträcka. Men det handlar inte bara om att vinna - orsaka massiv förstörelse under varje lopp om det är mer din stil. Med ett urval av anpassningsbara fordon som är skräddarsydda för alla smaker (från boxiga europeiska 90-talshatchbacks till muskelbilar från Detroit) kommer det alltid att finnas något intressant som susar fram på vägen när du orsakar förödelse hos dina motståndare. Crashday innehåller också innehåll för enspelare som stuntutmaningar och ett kampanjläge med berättelseuppdrag som gradvis ökar i svårighetsgrad. Men den verkliga höjdpunkten på Crashday: Redline Edition är det globala leaderboardsystemet där du kan jämföra poäng och prestationer med dina vänner och andra spelare runt om i världen. Steam Workshop-stödet ger också ett extra roligt lager, där spelarna kan skapa egna banor och mods som andra kan njuta av.



    Så om du letar efter en nostalgisk upplevelse full av förstörelse och förödelse, eller om du bara vill ha lite hänsynslöst kul att köra runt på galna banor, behöver du inte leta längre än till Crashday: Redline Edition. Med sin livfulla grafik och klassiska spelupplevelse kommer det garanterat att ge dig många timmars underhållning - så ge dig ut och börja krascha.

    Läs mer

    De bästa priserna för Crashday Redline Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Crashday Redline Edition

    • Teknisk information

    • Kategorier : Action , Racing
    • Utgivare : 2tainment
    • Utvecklare : Moonbyte
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer
    • Utgivningsdatum : 2017 borgemánnu 10
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev