Instant Gaming EU
 
 

Köp Redout: Space Assault

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Redout: Space Assault är ett spännande arkadspel för rymdstrider som skapats av 34BigThings srl. Det kombinerar höghastighetståg, intensiv action med utmaningen att överlista och övermanna dina fiender. Du möter formidabla motståndare i snabba rymdstrider med en spelare och använder avancerad taktik för att besegra dem i deras eget spel.



    Redout-franchisen har länge varit känd för sina spännande racingspel; nu tar de med sig samma intensitet och adrenalinkick till detta nya tillskott till sin repertoar. Bli den ultimata rymdkrigaren när du navigerar i förrädisk terräng, testar dina reflexer i asteroidfält och släpper loss kraftfulla vapen mot intet ont anande mål. Ställ dig i stridens hetta med en rad verktyg till hands - lås in mål med missilspärrar och sätt in drönare för stödeld - allt medan du hittar på innovativa strategier och drar nytta av varje vapens unika egenskaper för att snabbt dominera dina motståndare. Upplev intensiva hundstrider när du flyger genom tunna gasringar, väver dig genom fiendeformationer eller till och med teleporterar dig mellan astrala kroppar.



    Utforska enorma nivåer med olika mål i flera stjärnsystem i ett fullt realiserat universum fyllt av spelarval, hemligheter som väntar på att upptäckas och uppgraderingar i överflöd som väntar på att köpas från vänliga handlare - allt medan du försvarar dig mot dina motståndares obevekliga attacker. Redout: Space Assault tar den spännande upplevelsen av arkadstrider i rymden till en ny nivå och ger intensiva, snabba strider till spelare överallt. Gör dig redo för en oförglömlig resa till stjärnorna när du kämpar dig fram i Redout: Space Assault.

    Läs mer

    De bästa priserna för Redout Space Assault

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Redout: Space Assault

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev