Instant Gaming EU
 
 

Köp Diluvian Ultra

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hoppa in i rollen som Atilla, en odöd prins som måste möta invasionen av sin viloplats. Diluvian Ultra är en frenetisk förstapersonsskjutare med retro-estetik som ställer dig mot otaliga fiender när du navigerar i djupet av Attilas gravfartyg. Du måste använda en mängd olika vapen för att spränga dig igenom deras försvar och förinta varenda en av inkräktarna för att återfå det som är ditt och få dem att betala för att de besudlat din helgedom.



    Diluvian Ultra har ett skadessystem som kräver att du kombinerar olika typer av vapen för att snabbt utplåna fiendens försvar. Varje vapen har en skadetyp och varje skadetyp är effektiv mot en viss typ av sköld eller rustning. Det är bara genom att anpassa dig och växla mellan olika skadetyper i farten som du kan döda dina motståndare innan de övermannar dig.



    I Diluvian Ultra kan du samla blod från dina fiender. Det kan användas för att förbättra dina färdigheter men också för att låsa upp Waystones där du kan återuppliva om du blir dödad. Om blodet tar slut kommer du att ge efter för hunger och bli berserk, vilket ökar din stridsförmåga, men om du dör i det tillståndet förvandlas du till aska och spelet är över.

    Läs mer

    De bästa priserna för Diluvian Ultra

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Diluvian Ultra

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev