Instant Gaming EU
 
 

Köp Bots Are Stupid

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bots Are Stupid är ett humoristiskt strategispel i realtid. Spelet utspelar sig i en dystopisk framtid där människor har blivit beroende av robotar för allting, vilket leder till en värld där robotarna har tagit över och nu styr med järnhand.



    Spelarna tar på sig rollen som människor som har gått samman för att stå emot botövertagandet. Spelet i Bots Are Stupid är centrerat på resurshantering, basbyggande och strategiska strider. Spelarna måste bygga och uppgradera sina baser, samla in resurser, utbilda trupper och delta i strider mot robotarmén.



    Spelet har en unik mekanik där botarméns intelligens baseras på den svårighetsgrad som spelaren valt, vilket skapar en mer utmanande och oförutsägbar upplevelse för erfarna spelare. Spelet har också ett kooperativt flerspelarläge som gör det möjligt för spelarna att slå sig ihop och ta sig an botarmén tillsammans.



    Grafiken i spelet är tecknad, med en ljus och glad färgpalett som motsäger spelets dystopiska miljö. Spelets ljuddesign är också anmärkningsvärd, med ett lättsamt och komiskt soundtrack som förstärker spelets humoristiska ton.



    Ett av de unika dragen i Bots Are Stupid är dess satiriska sätt att se på den dystopiska framtidsgenren. Spelets humoristiska berättelse och karaktärer ger en unik och uppfriskande syn på realtidsstrategigenren.



    På det hela taget är Bots Are Stupid ett underhållande och roande realtidsstrategispel som ger spelarna en unik och engagerande upplevelse. Den innovativa spelmekaniken, den charmiga grafiken och den humoristiska handlingen gör det till ett måste för fans av realtidsstrategigenren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bots Are Stupid

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Bots Are Stupid

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev