Eneba COM
 
 

Köp Absolute Tactics: Daughters of Mercy

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Absolute Tactics: Daughters of Mercy är ett taktiskt rollspel som släpptes 2021. Spelet utspelar sig i en värld där andar och människor existerar sida vid sida och spelarna tar på sig rollen som en grupp kraftfulla kvinnliga krigare som kallas Daughters of Mercy.



    Spelet i Absolute Tactics: Daughters of Mercy är centrerat kring taktiska strider, där spelarna måste flytta sina karaktärer över ett rutnätsliknande slagfält och strategiskt attackera och försvara sig mot fiender. Spelet innehåller en mängd olika karaktärer, var och en med sina egna unika förmågor, styrkor och svagheter.



    Spelarna kan anpassa sina karaktärer, utrusta dem med kraftfulla vapen och rustningar och höja deras nivå för att låsa upp nya förmågor och färdigheter. Spelare kan också välja hur de vill uppgradera sina karaktärers förmågor och skräddarsy dem till den spelstil de föredrar.



    Spelet har en välgjord berättelse med övertygande karaktärer och engagerande spelupplevelser, vilket ger en unik och fängslande upplevelse. Grafiken är visuellt imponerande med vackert utformade karaktärsmodeller och miljöer. Ljuddesignen i spelet är också utmärkt, med ett välgjort soundtrack som kompletterar spelets atmosfär.



    Absolute Tactics: Daughters of Mercy har också ett flerspelarläge som gör att spelarna kan tävla mot varandra online, vilket ökar spelets återspelningsvärde.



    På det hela taget är Absolute Tactics: Daughters of Mercy ett engagerande och uppslukande taktiskt rollspel som erbjuder en unik och oförglömlig spelupplevelse. Om du är ett fan av taktiska spel eller letar efter ett uppslukande rollspel är Absolute Tactics: Daughters of Mercy definitivt värt att kolla in.

    Läs mer

    De bästa priserna för Absolute Tactics Daughters of Mercy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Absolute Tactics: Daughters of Mercy

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev