Instant Gaming EU
 
 

Köp Eastside Hockey Manager

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Eastside Hockey Manager är ett sportsimuleringsspel utvecklat av Sports Interactive och utgivet av SEGA, som ger spelarna möjlighet att leda antingen en klubb eller ett land i någon av världens främsta hockeyspelande nationer. Det är utan tvekan den mest detaljerade, uppslukande och realistiska hockeymannasimulatorn som finns på marknaden. Spelet ger en oöverträffad nivå av djup, eftersom spelarna måste ta hänsyn till en stor mängd faktorer och fatta kritiska beslut för att bygga upp en framgångsrik hockeyfranchise.



    Spelets användargränssnitt är utformat för enkel användning och är tillgängligt för både nya och erfarna spelare. Managers har till uppgift att hantera spelaröverföringar, kontrakt, ekonomi, taktik, uppställningar och mycket mer. Spelet ger noggrann och djupgående statistik om varje spelare i ligan, vilket hjälper spelaren att fatta välgrundade beslut. Spelarnas statistik uppdateras i realtid, vilket gör att managern kan justera sin taktik och sina strategier i enlighet med detta. Eastside Hockey Manager prioriterar realism och låter därför användarna se speluppställningar i olika format: säsongsuppställningar, ligatabeller, individuell spelarstatistik och lagstatistik. Spelets AI introducerar flera utmaningar i form av oväntade skador, avstängningar och till och med olika väderförhållanden som kan påverka spelet. Spelet syftar till att få spelaren att känna att han/hon verkligen bestämmer över sitt lag, och därför får användaren fullständig kontroll över sitt lags taktik och strategier. Dessutom är Eastside Hockey Manager:s simuleringsmotor en kopia av den verkliga hockeyligan, vilket gör att spelet ger en verklighetstrogen upplevelse. Med sin enorma databas kan användarna hantera lag från världens främsta hockeyspelande nationer, både på klubb- och landsnivå. Spelet innehåller flera ligor och turneringar, vilket ökar trovärdigheten och realismen. Eastside Hockey Manager s realistiska grafik, avancerade funktioner och oöverträffade spelupplevelse erbjuder både hockeyfans och ivriga spelare en oöverträffad sportsimuleringsupplevelse.



    Sammanfattningsvis är Eastside Hockey Manager det ultimata hockeyhanteringsspelet för både fans och spelare. Dess oöverträffade djup, realism och uppslukande spel gör det till ett spel som måste spelas för alla som är intresserade av att leda ett hockeylag och leda dem till ära. Spelet erbjuder en realistisk simulering av hockeymanagement och dess AI-motor ger otaliga utmaningar, vilket gör det till ett av de mest engagerande och givande sportsimuleringsspelen som finns tillgängliga för närvarande.

    Läs mer

    De bästa priserna för Eastside Hockey Manager

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Eastside Hockey Manager

    • Teknisk information

    • Kategorier : Simulering
    • Utgivare : Sega
    • Utvecklare : Sports Interactive
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2015 juovlamánnu 1
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 3ESRB E
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev