Instant Gaming EU
 
 

Köp Chicken Assassin: Reloaded

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Chicken Assassin: Reloaded är ett actionfyllt och underhållande spel som kommer att hålla dig i hetluften. Spelet följer en rolig historia om en kyckling som har blivit satt dit för ett brott han inte begått och måste rentvå sitt namn medan han kämpar sig igenom horder av fiender. Du får utforska olika platser, upptäcka dolda hemligheter, samla vapen, uppgradera dina färdigheter och ta dig an mäktiga bossar.



    Det centrala spelet i Chicken Assassin: Reloaded handlar om att använda olika vapen för att besegra dina fiender medan du avancerar från nivå till nivå över världskartan. Det finns gott om intressanta funktioner som sidouppdrag, minispel och samlarobjekt som ökar återspelningsfaktorn. Med sin färgglada grafik, smidiga animationer och uppsluppna musik kommer det här spelet garanterat att göra vilken spelare som helst glad.



    Om du letar efter en spännande spelupplevelse är Chicken Assassin: Reloaded värt att kolla in. Denna unika titel erbjuder timmar av underhållning med sin blandning av actionfyllda stridsekvenser i kombination med humoristiska karaktärer och utmanande pussel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Chicken Assassin Reloaded

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Chicken Assassin: Reloaded

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev