Instant Gaming EU
 
 

Köp MiLE HiGH TAXi

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    MiLE HiGH TAXi är ett indie arkadspel där du tar rollen som taxichaufför. Handlingen utspelar sig i en trång futuristisk stad där skyskraporna reser sig högt upp i himlen och neonljusen blinkar med en regnbåge av färger under natten. Du kör en liten hovertaxi och ditt mål är ganska enkelt: att ta dina kunder från en plats till en annan så snabbt som möjligt. Naturligtvis kräver det blixtrande reflexer och vansinniga körkunskaper.



    MiLE HiGH TAXi är starkt inspirerad av några av scenerna i filmen The Fifth Element-filmen. Förhoppningsvis slutar du inte med att bli jagad av polisen som Korben Dallas i filmen. Staden är en labyrint av flera nivåer som en mängd fordon korsar dagligen. Du vet aldrig när ett hinder dyker upp. Därför måste du vara helt fokuserad på att köra. Ett enda ögonblick av distraktion kan sluta med en fruktansvärd krasch.



    Spelet har flera spellägen och du kommer att kunna ta dig an svårare utmaningar allteftersom din skicklighet och kunskap förbättras eller bara koppla av och utforska en utbredd stad medan du kör din flygande taxi.

    Läs mer

    De bästa priserna för MiLE HiGH TAXi

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om MiLE HiGH TAXi

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev