Instant Gaming EU
 
 

Köp Tower of Time

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tower of Time är ett berättelsedrivet RPG-spel där spelarna måste utforska fängelsehålor, slåss mot fiender och använda kraftfulla trollformler för att ta sig vidare. Det har innovativa realtidsstrider där spelet kan pausas eller saktas ner, vilket kräver strategiskt och taktiskt tänkande för att lyckas.



    Fängelsehålorna är fyllda med pussel som kräver skarp observation och snabba reflexer för att lösas. Spelarna har också tillgång till en rad vapen, rustningar och magiska föremål som kan hjälpa dem på deras resa. De kan också använda sina ackumulerade erfarenhetspoäng (EXP) för att höja sin karaktärs färdigheter eller förvärva nya - vilket ger stora anpassningsalternativ när de startar en ny session. Dessutom har Tower of Time två unika lägen; RPGlite-läget låter dig spela igenom spelet så snabbt som möjligt utan att oroa dig för Permadeath medan Permadeath innebär att din karaktär dör permanent om han dör under strid - vilket ger extra utmaning och intensitet för veteranspelare som söker ökad svårighetsgrad i spel de spelar. Det varierade innehållet gör att den här titeln förtjänar sin plats bland de bästa dungeon-crawling RPG-spelen som någonsin skapats.



    Sammantaget är Tower of Time ett fantastiskt spel för alla typer av spelare - oavsett om det är en avslappnad spelare eller en erfaren hardcore-spelare. Med sin unika kombination av berättelser, innovativa stridsmekaniker och utmanande pussel kommer den här titeln att hålla dig underhållen och ge dig timmar av nöje.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tower of Time

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Tower of Time

    • Också publicerad av Event Horizon
    • Dark Envoy
      174kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev