Instant Gaming EU
 
 

Köp Stellaris: Humanoids Species Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stellaris: Humanoids Species Pack är ett paketinnehåll för 4X-strategivideospelet Stellaris. Stellaris: Humanoids Species Pack är utformat för att ge spelarna en spännande och mångsidig upplevelse. Paketet ger spelarna möjlighet att utforska rymden i sin helhet, träffa nya utomjordiska civilisationer, bilda allianser, slåss mot fiender, strategisera sig igenom farliga situationer och mycket mer.



    Spelare kan bygga stjärnspäckade imperier med de unika artpaketen som finns tillgängliga i Stellaris. Med just det här paketet kan du skapa humanoider - en funktion som inte funnits i tidigare spelversioner. Du kommer att ha kontroll över alla aspekter av din anpassade humanoida civilisation, från teknikval till estetiskt utseende. Med den här förmågan följer både makt och ansvar; att hantera befolkningstillväxten kommer att vara avgörande för framgång så att resurser inte slösas bort på onödig tillväxt eller konflikter startar på grund av överbefolkning. Stellaris: Humanoids Species Pack innehåller också nya skepp som ger anpassningsalternativ ner till detaljer som stationsdesignelement och till och med skeppskomponenter. Andra funktioner inkluderar AI-förbättringar som förbättrar stridsrealismen när man kämpar mot andra fraktioner och förbättrade diplomatiska system som ger större strategiska alternativ vid möten med fientliga styrkor eller förhandlingar mellan fraktioner. Att modifiera befintliga vapen eller bygga helt nya är också möjligt med hjälp av forskningsfunktioner medan utforskning av planeter nu kan ge sällsynta mineraler som öppnar möjligheter för att skapa ny teknik.



    Med Stellaris: Humanoids Species Pack har spelarna en unik möjlighet att utforska den vidsträckta rymden och upptäcka allt den har att erbjuda. Med sina många olika anpassningsalternativ och strategiska element kommer Stellaris: Humanoids Species Pack att utmana även de mest erfarna spelarna.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Stellaris

    De bästa priserna för Stellaris Humanoids Species Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Stellaris: Humanoids Species Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev