Instant Gaming EU
 
 

Köp Fallout Classic Collection

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fallout Classic Collection är ett måste för alla spelare och ger timmar av intensivt spelande. Samlingen innehåller de klassiska Fallout-spelen: Fallout, Fallout 2 och Fallout Tactics - vart och ett med en egen distinkt historia och miljö i det postapokalyptiska Amerika.



    Kärnan i varje spel är en uppslukande rollspelsupplevelse där du gör svåra val som kommer att forma din resa genom dessa förödda ödemarker. Med flera olika slut som baseras på hur du spelar i kombination med olika vägar att utforska - ingen lek kommer att vara likadan. Detta vidsträckta landskap fullt av faror erbjuder skjut- och rollspelselement samt pussel som är utformade för att hålla dig engagerad under hela ditt äventyr. Besegra fiender med hjälp av vapen, sprängämnen eller närstrid, tjäna erfarenhetspoäng och förbättra färdigheter som låsplockning så att du kan få tillgång till nya områden fyllda med belöningar. Din framgång vilar på att du ser till att utnyttja alla tillgängliga resurser samtidigt som du håller dig ett steg före den hårda konkurrensen.



    Det enorma värdet av återspelbarhet som det här unika paketet erbjuder gör det till ett bra fynd för alla spelares bibliotek; ge dig ut på uppdrag efter uppdrag för att utforska rikt detaljerade städer och fängelsehålor som befolkas av både vänliga överlevande som söker hjälp - eller fientliga fiender som är redo att dra det första blodet. Dyk djupt ner i den historia som skapats under årtionden av Fallout Classic Collection och upplev hela bredden av Fallouts spelupplägg med alla tre klassiska titlar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fallout Classic Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Fallout Classic Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev