Instant Gaming EU
 
 

Köp Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire är ett taktiskt skjutspel som utspelar sig under andra världskriget. Spelaren tar på sig rollen som en allierad soldat och leder en liten grupp djupt bakom fiendens linjer för att utföra hemliga uppdrag och hjälpa de allierade till seger.



    Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire har detaljerad grafik och realistiska 3D-miljöer som exakt återspeglar miljön under andra världskriget, så att spelarna kan känna att de verkligen är en del av denna historiska konflikt. Förutom att spela från ett tredjepersonsperspektiv kan du också växla mellan en förstapersonsvy för mer exakt inriktning och siktning. Spelare måste vara försiktiga när de manövrerar sin trupp genom farliga miljöer; att vara för oförsiktig kommer sannolikt att resultera i tragedi. Utbudet av tillgängliga vapen är enormt; allt från vanliga automatgevär till eldkastare kan användas av ditt team för att ta ner fiender snabbt och effektivt - även om det vanligtvis är bättre att inte varna dem om du inte vill att förstärkningar ska komma efter dig. Du kommer att behöva all din intelligens mot axelmakterna som visar sig vara formidabla motståndare i Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire's fartfyllda spel.



    Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire erbjuder en intensiv och engagerande upplevelse för spelare på alla nivåer, från spaningsuppdrag där man smygande samlar in information och undviker kontakt med fiendesoldater, till att bryta sig in i bunkrar med hjälp av sprängämnen eller sabotera fiendens planer. Med uppdrag som sträcker sig från relativt enkla till mycket komplexa har det här spelet något för alla som gillar taktiska skjutspel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Hidden & Dangerous 2 Courage Under Fire

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev