Instant Gaming EU
 
 

Köp Silent Hope

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Silent Hope är ett spännande actionbaserat rollspel där du spelar en grupp hjältar som försöker rädda prinsessan och hennes kungarike från en fruktansvärd förbannelse. Många år har gått sedan den gamle kungen använde sin magi för att stjäla människors förmåga att tala och försvinna ner i avgrunden. Hans dotters rop på hjälp har besvarats av sju hjältar som kommer att göra allt i sin makt för att upptäcka orsakerna bakom kungens beteende och återställa riket till sitt forna jag.



    I Silent Hope kan du välja mellan sju hjältar för att ge dig ut på äventyr i avgrunden och byta mellan dem när som helst genom att återvända till ditt läger. Varje hjälte har en annan klass och unika färdigheter som gynnar en viss typ av spelstil. Oavsett om du vill vara en kraftfull krigare som kan förinta sina fiender i närstrid eller en skicklig bågskytt som kan få pilar att regna över dem, har Silent Hope den perfekta karaktären för dig. Du kommer att vägleda dem i utforsknings- och fängelsehålsletningsuppdrag i avgrunden för att hitta den förlorade kungen och avslöja hemligheterna med hans förbannelse.



    Silent Hope Det här spelet erbjuder oändliga möjligheter till äventyr eftersom varje gång hjältarna beger sig in i avgrunden ändras layouten och du ställs inför en helt ny utmaning. När du utforskar den visuellt fantastiska underjorden kommer du att stöta på en myriad av monster som kommer att försöka få ditt äventyr att ta slut på värsta tänkbara sätt. Endast med mod och skicklighet kan du hjälpa prinsessan och rädda ett kungarike utan ord.

    Läs mer

    De bästa priserna för Silent Hope

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Silent Hope

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev