Instant Gaming EU
 
 

Köp Story of Seasons: A Wonderful Life

  • PC
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den glömda dalen erbjuder dig oändliga möjligheter till äventyr och jordbruk. I Story of Seasons A Wonderful Life börjar du ditt liv som bonde i en underbar värld. Spelet är en kombination av livssimulering och jordbruksmekanik och låter dig uppleva en spännande berättelse medan du skapar och utvecklar din egen gård. Börja med grunderna, du kommer att behöva plantera grödor, ta hand om din boskap och delta i alla de vanliga aktiviteterna i ditt hantverk. De produkter som du får från ditt hårda arbete kan säljas i byn för att tjäna lite vinst, som du kan investera i att expandera och förbättra din gård.



    Men Story of Seasons A Wonderful Life erbjuder dig mycket mer än långa arbetsdagar. Du kan interagera och skapa relationer med en färgstark skara karaktärer som befolkar The Forgotten Valley. Du kanske till och med hittar någon att dela ditt liv med och bildar en vacker familj.



    Njut av ett bekymmersfritt liv som bonde och upptäck en unik plats där du kan slå dig ner i Story of Seasons A Wonderful Life. Denna nyversion av det klassiska jordbruksspelet har uppdaterad grafik, fler karaktärer att träffa, nya djur och till och med säsongsbetonade händelser för en unik spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Story of Seasons A Wonderful Life

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Story of Seasons: A Wonderful Life

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev