Instant Gaming EU
 
 

Köp Blade Prince Academy

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Blade Prince Academy är ett taktikspel i realtid där spelaren tar på sig rollen som en ung prins som skickas till Blade Prince Academy för att lära sig stridskonst och magi. Han måste försvara staden Abjectalia från alla typer av hot och slåss tillsammans med andra studenter.



    Spelet har en rik och uppslukande berättelse som följer prinsens resa genom akademin. Spelarna kommer att stöta på en mängd olika utmaningar och hinder under spelets gång, bland annat strider mot mäktiga fiender och pussel som kräver både strids- och pussellösningsförmåga.



    Blade Prince Academys realtidsstridssystem kräver att spelarna väljer sina attacker noggrant och använder en mängd olika vapen och trollformler för att besegra sina fiender. I spelet kan du använda paus för att sätta ihop förödande kombinationer och det finns en mängd olika karaktärer, var och en med sina egna styrkor och svagheter.



    Blade Price Academy har också ett relationssystem som låter dig odla vänskap mellan dina teammedlemmar för att få en fördel under uppdragen.



    Om du letar efter ett spännande taktikäventyr i realtid som utspelar sig i en fantasivärld är Blade Prince Academy spelet för dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Blade Prince Academy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Blade Prince Academy

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev