Instant Gaming EU
 
 

Köp These Doomed Isles

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    These Doomed Isles är ett unikt stadsbyggarspel som kombinerar strategi med kortbaserad mekanik. Ta rollen som en allsmäktig gud och bygg bosättningar åt dina anhängare i detta originella strategispel där du använder kort för att utföra olika handlingar. Led din civilisation till ära och överlev utmaningar som blir allt svårare.



    I These Doomed Isles skördar du en mängd olika kort med unika effekter och måste använda dem för att expandera din civilisation och hjälpa dina anhängare att överleva tills nästa skörd kommer. Du måste inte bara bygga gårdar, industrier, befästningar och logi för dina anhängare, utan också besvara deras böner. Du kan använda kort för att göra allt som krävs för att överleva längre och vinna spelet, från att höja marken till att expandera öarna som fungerar som ett hem för dina anhängare till att få meteorer att falla från himlen för att förgöra inkräktare.



    These Doomed Isles är ett spännande turordningsbaserat strategispel med tre olika gudar att välja mellan, och var och en av dem har olika spelstilar, estetik och förmågor.

    Läs mer

    De bästa priserna för These Doomed Isles

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om These Doomed Isles

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev