Instant Gaming EU
 
 

Köp MEGA MAN X DiVE Offline

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck en ny version av Mega Man-universumet med MEGA MAN X DiVE Offline. Deep Log-världen har fungerat som en säkerhetskopia för alla speldata i Mega Man X-serien, men en bugg har fragmenterat den och orsakat ett aldrig tidigare skådat kaos. Med hjälp av en mystisk navigatör som kallas RICO är ditt uppdrag att återställa datan till sitt forna jag. För att göra det kommer du att ta formen av legendariska hjältar från Mega Man X-serien för att kämpa mot korrupta data och rädda världen.



    MEGA MAN X DiVE Offline är en actionbaserad sidrullare där du ställs mot monster från Mega Man-universumet i färgglada scenarier i 2D som är fulla av fällor. Njut av den klassiska spelstilen från Mega Man X-serien med en ny berättelse och RPG-mekanik. Välj din favoritkaraktär och levla upp den för att göra den starkare och möta mer utmanande fiender. Anslut kraftfull utrustning och lås upp nya färdigheter när du går igenom spelet i en unik upplevelse.



    MEGA MAN X DiVE Offline ger dig många timmars roligt och spännande spelande i en färgglad värld med dina favoritkaraktärer från Mega Man X-serien.

    Läs mer

    De bästa priserna för MEGA MAN X DiVE Offline

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om MEGA MAN X DiVE Offline

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev