Instant Gaming EU
 
 

Köp Death From Above

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Death From Above är en spännande militärsimulator som finns tillgänglig på Steam och som placerar spelaren i rollen som en ensam ukrainsk militär drönaroperatör. Spelet utspelar sig bakom fiendens linjer, där spelarna måste bekämpa de ryska ockupationsstyrkorna med hjälp av sin intelligens, sina färdigheter och en kraftfull drönare.



    Spelarna tar på sig rollen som en ukrainsk militär drönaroperatör som har till uppgift att slutföra en rad farliga uppdrag. Dessa uppdrag sträcker sig från att söka och förstöra stridsvagnar och pansarfordon till att förstöra fiendens kommunikationslinjer och återfå stulna varor.



    Spelet har en mycket detaljerad och uppslukande miljö som är utformad för att se ut och kännas som en krigszon. Spelarna måste navigera genom fientligt territorium, undvika fiendens eld och undvika att bli upptäckta för att slutföra sina uppdrag.



    Drönaren i spelet är spelarens främsta verktyg för att slutföra uppdragen. Drönaren är utrustad med en rad olika vapen, inklusive missiler och maskingevär, som spelarna kan använda för att slå ut fiendens fordon och strukturer. Spelaren kan också använda drönaren för att samla in information och spana efter fiendens positioner.

    Läs mer

    De bästa priserna för Death From Above

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Death From Above

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev