Instant Gaming EU
 
 

Köp The Front

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Front är ett överlevnadsspel i en öppen värld som utspelar sig i en postapokalyptisk värld där spelarna måste navigera genom en hård och farlig miljö för att överleva. Spelet har en stor och uppslukande värld som är fylld med både vänliga och fientliga NPC:er.



    Spelarna startar med bara kläderna på ryggen och måste leta efter resurser för att överleva. Mat, vatten och skydd är avgörande för överlevnad, och spelarna måste ständigt vara på jakt efter dessa resurser samtidigt som de bekämpar fientliga varelser och banditer. Spelarna kan också bygga baser för att skydda sina resurser och försvara sig mot fientliga attacker med tornförsvarsliknande fällor.



    Spelet har en dag- och nattcykel, vilket ger ett extra lager av utmaningar. Under dagen kan spelarna leta efter resurser och utforska världen, men på natten blir fientliga varelser mer aggressiva, vilket gör det mycket svårare att överleva.



    En av de unika funktionerna i The Front är dess crafting-system. Spelarna kan samla resurser och tillverka vapen, rustningar och andra användbara föremål som hjälper dem att överleva. Spelet har också ett färdighetsträdssystem som gör att spelarna kan gå upp i nivå och låsa upp nya förmågor och förmåner.



    The Front är ett utmanande och fängslande överlevnadsspel som kommer att testa spelarnas färdigheter och uppfinningsrikedom. Med sin stora öppna sandlåda erbjuder The Front en unik och engagerande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Front

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Front

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev