Instant Gaming EU
 
 

Köp Hexarchy

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hexarchy är ett frenetiskt 4X-strategispel som komprimerar all action på bara 60 minuter. Spelet använder ett unikt kortbaserat system för att låta dig fatta beslut och bygga en blomstrande civilisation. Hexarchy använder sig av koncept som är bekanta för alla som älskar genren och förvandlar dem till kort för att leverera en fartfylld upplevelse.



    Spelet innehåller 10 olika civilisationer, var och en av dem med unika förmågor. Du måste välja en och bygga en kortlek som du kan använda för att hjälpa din civilisation att växa. Utveckla dess ekonomi, utforska ny teknik, bygg städer och tävla mot andra civilisationer på en karta som genereras med hjälp av procedurer. När du går vidare i spelet får du tillgång till nya kort och kan förbättra dem. Du måste justera din kortlek för att göra den tillräckligt användbar och anpassa dig till varje ögonblick i spelet.



    Hexarchy är en originell tolkning av 4X-strategigenren som är perfekt för dem som inte har tillräckligt med tid för att ägna oändliga timmar åt ett mycket långt spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Hexarchy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Hexarchy

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev