Instant Gaming EU
 
 

Köp River Town Factory

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    River Town Factory är ett spännande äventyr som sätter dig i en killes skor som reser tillbaka tusen år i tiden och blir ägare till en verkstad. Med sin kunskap om modern vetenskap kan han förbättra tillverkningsprocessen avsevärt och bli framgångsrik.



    Spelet har detaljerade spelmekaniker som kretsar kring produktion av varor av alla slag. Med hjälp av basmaterial från antiken kan du förbättra din produktion och låsa upp ny teknik som gör att du kan skapa moderna föremål.



    IRiver Town Factory kan du också skapa relationer med andra karaktärer. Var och en av dem kommer att ge din verkstad olika fördelar och bidra till att göra den ännu mer effektiv.



    I spelet kan du också utforska de omgivande territorierna, där du hittar många uppdrag att slutföra, fiender att bekämpa och ett färgstarkt persongalleri att interagera med. River Town Factory har ett enkelt men engagerande stridssystem som är lätt att lära sig.



    Med sitt varierade gameplay låter River Town Factory dig fördjupa dig i ett unikt äventyr som låter dig utforska mysterierna från antiken med en modern touch.

    Läs mer

    De bästa priserna för River Town Factory

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om River Town Factory

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev