Instant Gaming EU
 
 

Köp White Sands

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    White Sands är ett RTS-krigsspel som erbjuder spelarna en spännande och uppslukande spelupplevelse i en dystopisk och mörk framtid.



    Handlingen i White Sands utspelar sig i en postapokalyptisk värld där jorden har drabbats av en solstorm som kallas coronal mass ejection. Denna förödande storm orsakade omfattande förstörelse, vilket ledde till att mycket av livet på ytan dog och DNA-mutationer av livsformer så små som virus. Jordens magnetfält pressades också bortom planetens omkrets, vilket gjorde att enorma mängder solstrålning kunde tränga ner till marknivå.



    Som befälhavare för Unionen, en halvstatlig organisation med militär- och forskningspotential, är ditt uppdrag att hjälpa mänskligheten att återuppbyggas. Du kommer att ha tillgång till modern militärteknik och ditt mål är att använda den till din fördel mot mutanter och gäng som strövar omkring i ödemarken på jakt efter mat, dryck och byte. Med noggrann strategi och planering måste du se till att den mänskliga rasen överlever.



    Spelet i White Sands är utmanande och engagerande. Spelet erbjuder en mängd olika enheter, inklusive infanteri, fordon och flygplan, var och en med sina styrkor och svagheter. Spelarna kan också bygga byggnader, som fabriker, forskningscenter och kaserner, för att producera enheter och förbättra deras kapacitet.

    Läs mer

    De bästa priserna för White Sands

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om White Sands

    • Också publicerad av Binge Gaming OU
    • War Room
      349kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev