Instant Gaming EU
 
 

Köp Gunvolt Records Cychronicle

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gunvolt Records Cychronicle är ett rytmmusikspel med tre sångerskor från den populära serien Azure Striker Gunvolt. Spelarna kan njuta av Lumens, Lolas och Luxias vackra röster när de sjunger 15 olika låtar, var och en med sin unika stil och rytm. Spelet har ett brett utbud av musikgenrer, från optimistiska elektroniska danslåtar till själfulla ballader, vilket ger spelarna en varierad och fängslande musikupplevelse.



    Spelet i Gunvolt Records Cychronicle är lätt att lära sig, men utmanande att bemästra. Spelarna måste träffa rätt toner i takt med musiken med hjälp av tangentbordet eller en handkontroll för att få poäng och ta sig vidare genom stegen. Spelet har tre svårighetsnivåer, så att spelare på alla nivåer kan njuta av spelet i sin egen takt.



    Förutom det engagerande spelet erbjuder Gunvolt Records Cychronicle också fantastiska bilder och konstverk. Bakgrunderna och karaktärerna är vackert återgivna, vilket skapar en levande och uppslukande värld för spelarna att utforska. Spelet har också animerade musikvideor som spelas i bakgrunden när låtarna framförs, vilket bidrar till den totala upplevelsen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Gunvolt Records Cychronicle

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Gunvolt Records Cychronicle

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev