Instant Gaming EU
 
 

Köp RC Revolution

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    RC Revolution är en spännande och uppslukande upplevelse av RC-bilracing som garanterat kommer att hålla dig engagerad i timmar i sträck. Med kaos i multiplayer, omfattande bilanpassning, bandesign och ett belönande progressionssystem lovar RC Revolution att ta dig med på en elektrifierande resa.



    Med RC Revolution kan du njuta av spänningen i multiplayer-race som kommer att testa dina färdigheter och reflexer. Du kan tävla mot andra spelare från hela världen eller dina vänner och familj för den ultimata adrenalinkicken. Du kan också anpassa din RC-bil efter eget tycke och smak, från kaross till hjul, däck och mycket mer. Du kan även anpassa lacken för att ge din bil en unik look.



    IRC Revolution kan du också släppa loss din kreativitet när du designar banor. Du kan skapa dina banor med hjälp av spelets intuitiva banredigerare. Editorn innehåller ett brett utbud av verktyg och objekt som du kan använda för att skapa ditt mästerverk. Du kan också dela dina banor med vänner och familj och utmana dem att slå dina varvtider.



    RC Revolution har ett belönande progressionssystem som får dig att komma tillbaka för mer. Du kan få belöningar och låsa upp nya föremål när du tar dig igenom spelet. Med varje ny nivå låser du upp nya banor, bilar och anpassningsalternativ.

    Läs mer

    De bästa priserna för RC Revolution

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om RC Revolution

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev