Instant Gaming EU
 
 

Köp The Tribe Must Survive

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Tribe Must Survive är ett överlevnadsstrategispel där spelarna tar på sig rollen som ledare för en stam och guidar sitt folk genom utmaningarna att överleva i en hård och oförlåtande miljö omgiven av mörker.



    Spelet utspelar sig i en procedurgenererad värld, vilket innebär att varje spelomgång kommer att vara annorlunda. Spelarna måste utforska världen på jakt efter resurser som mat, vatten och material för att bygga skydd. De måste också försvara sin stam mot farliga varelser som befolkar en mörk Lovecraftian-värld.



    The Tribe Must Survive lägger stor vikt vid den sociala dynamiken inom stammen. Spelarna måste hantera stammens moral, som kan påverkas av faktorer som hunger, törst och förlust av stammedlemmar. De måste också fatta beslut om hur resurser ska fördelas och hur konflikter inom stammen ska hanteras.



    När spelarna avancerar genom spelet kommer de att ställas inför allt svårare utmaningar. De måste anpassa sina strategier för att övervinna dessa utmaningar och se till att deras stam överlever.



    The Tribe Must Survive är ett utmanande och engagerande överlevnadsstrategispel som belönar noggrann planering och beslutsfattande.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Tribe Must Survive

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Tribe Must Survive

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev