Instant Gaming EU
 
 

Köp Quadroids

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Quadroids är ett fascinerande pusselspel som utmanar spelarna att kontrollera fyra skärmar samtidigt. Målet med spelet är att få din Quadroid genom en serie utmanande kartor, fyra åt gången, på det mest optimala sättet.



    Spelet har ett brett utbud av nivåer, var och en med sina egna unika utmaningar. Men att ta sig an fyra av dem samtidigt är en utmanande upplevelse som kommer att kräva all din skicklighet och koncentration. Varje nivå är full av fällor och du måste tänka ut en lämplig strategi för att övervinna dem. Ibland krävs det att du offrar några av dina quadroider, men om det gör att du kan slutföra de fyra kartorna är det en giltig strategi. Du får poäng beroende på hur du presterar och hur lång tid det tar att klara en nivå. Sikta högt och klättra upp på topplistorna för att bevisa att du är bäst.



    Quadroids har en unik spelmekanik och enkel pixelgrafik som gör att spelarna kan fokusera på att ha roligt. Det är ett pusselspel som kräver att spelarna tänker kreativt och strategiskt. Med sin beroendeframkallande spelmekanik och över 100 olika nivåer är det en episk plattformsspelare för dem som letar efter en ny typ av utmaning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Quadroids

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Quadroids

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev