Köp Dice & Fold

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Dice & Fold är en unik approach till dungeon crawler-genren som använder sig av tärningskastmekanik för att låta dig fördjupa dig i en unik upplevelse. I det här spelet kommer du att utforska procedurellt genererade fängelsehålor med en grupp hjältar. De kommer att delta i spännande turordningsbaserade strider där tärningskast avgör slutresultatet. Genom att kasta tärningar kan du öka dmg i din attack och bli av med irriterande fiender. Du måste också stå emot dina fienders attacker, så du måste strategisera dina attacker och förbereda dig för att överleva vad som kommer efter.



    Dice & Fold har mer än 20 unika klasser, var och en med sina egna färdigheter och förmågor. Du kan välja dem mellan olika stadier och även aktivera kraftfulla bonusar som låses upp via föremål. Spelet erbjuder stor omspelbarhet och en ständigt utvecklande spelupplevelse som säkerställer en kontinuerlig känsla av framsteg.



    Spelets enkla mekanik men djupa strategiska spel bidrar till att leverera en beroendeframkallande upplevelse fylld med oväntade utmaningar och belöningar som får dig att fastna ju mer du spelar. Dice & Fold har också ett progressionssystem som gör att du kan tjäna valuta för att köpa förbättringar för varje efterföljande runda.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dice & Fold

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 11 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 21 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Dice & Fold

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev